Jump to content
BANGKOK 19 April 2019 01:43
balo

Forum very slow and pages not loading

Recommended Posts

Well today , for the first time since the delay was "fixed" , I get 520 and 525 error pages.  Several times for the last hour. But seems okay right now. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me the "Twilight Zones" at :02 and :32 pass the hour have stopped.

 

and everything is loading with only a slight delay. not really an issue.

 

now can we please get rid of the purple. :cheesy:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, got the 'error 520' malarkey once yesterday, & at around 04, the page wouldn't load.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

500 and 520`s and logged off without initiating it.

 

Did the storm blow the forum migration to another platform away?? 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are still on the sick server it appears - the 02/32 issue seems to have been resolved but still have slow loads at times and have had below error at least six times in last week when trying to load forum home page - reload always works.

 

'

Sorry, there is a problem

The area you are attempting to access is currently offline. Please try again later.

Error code: 2S100/4

Edited by lopburi3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thai Visa connects still crap. Cant delete notifications, and puts up No Topic when U clik on a reply. Android or IOS phone

Share this post


Link to post
Share on other sites

All good my end on Connect app on IOS except for when you reply to a thread it doesn’t automatically subscribe you , but otherwise loading etc as normal .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andrew Dwyer said:

All good my end on Connect app on IOS except for when you reply to a thread it doesn’t automatically subscribe you , but otherwise loading etc as normal .

Wont even load your reply now. was going to reply via TVC

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, lopburi3 said:

We are still on the sick server it appears - the 02/32 issue seems to have been resolved but still have slow loads at times and have had below error at least six times in last week when trying to load forum home page - reload always works.

 

'

Sorry, there is a problem

The area you are attempting to access is currently offline. Please try again later.

Error code: 2S100/4

Promises of moving to a better and faster server, it did not happen.

I think Thai visa has become a bit too Thai in their behaviour.

 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now it works.QED.They have done nothing i could invoice a Customer with imo..⚖️


Sent from my iPhone using Thaivisa Connect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted at 10:14 & afterwards just couldn't get the site to load.

 

Has management considered that the many advertiser's on here will be annoyed that the site is slow or inaccessible, & has been for a long time?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, robblok said:

Promises of moving to a better and faster server, it did not happen.

I think Thai visa has become a bit too Thai in their behaviour.

The oldest excuse in the book in IT is "slow servers", when in fact the software is crap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, robblok said:

Promises of moving to a better and faster server, it did not happen.

I think Thai visa has become a bit too Thai in their behaviour.

The move was cancelled at a forum users request because of that storm thingy.

 

Of course, it's not happened since ... :whistling:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Crossy said:

The move was cancelled at a forum users request because of that storm thingy.

 

Of course, it's not happened since ... :whistling:

 

Maybe Mr P's prayers worked then. 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...