Jump to content
BANGKOK 25 March 2019 05:05
Tech Doctor

User Site Issues 2019

Recommended Posts

The only real problem I had this morning was that I had to log in again.

 

When I clicked user name it came up with my user name and password,

 

That worked OK.

 

I have lost a fair number of "posts you replied too" but it is no big problem as there were far too many anyway.

 

Other than that the site is fine for me. I am on Windows 10 and Google chrome.

 

Thank you Tech Doctor.

 

Edited by billd766
added extra text
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

When posting a reply the 'insert media" link is gone.  Cannot post any YT videos in any of the music threads in the Farang Pub - fun, entertainment and Expat life.  If I can't link media then none of my 594,159,786 followers will be able to follow me any longer and everyone will have to listen to crap music.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, transam said:

Pink would be.....🤗

 

PS....At last TVF has done the right thing....Onward and upward....:intheclub:

Should be there now.

 

TD

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lots of notification from  " duyo"

Share this post


Link to post
Share on other sites

What TV has never had(but what i am missing)is a notice with'new topics' or recent reactions.

For example i posted something about the missing arrow in General topics but this topic was already running.

If one could just check'new topics' it would be easier to follow things.Sometimes i do not see a topic for days until it shows up in topics in the sideline and they chance all the time.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the site now continually asks me if i want to allow notifications. no i dont, why do you keep asking me every time i go to a new screen? please stop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A while back I started a topic about the reply editor missing the indent button.  That turned out to be related to browser zoom set at the "wrong" level.  Now the indent feature is missing again, and no zoom level I try brings it back.  Is this related to the migration?

 

toolbar.PNG.5362428ce20734ff278b15d9398eb4f5.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, attrayant said:

A while back I started a topic about the reply editor missing the indent button.  That turned out to be related to browser zoom set at the "wrong" level.  Now the indent feature is missing again, and no zoom level I try brings it back.  Is this related to the migration?

 

toolbar.PNG.5362428ce20734ff278b15d9398eb4f5.PNG

what device are you using, i have added for tablets now.

 

TD

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
When posting a reply the 'insert media" link is gone.  Cannot post any YT videos in any of the music threads in the Farang Pub - fun, entertainment and Expat life.  If I can't link media then none of my 594,159,786 followers will be able to follow me any longer and everyone will have to listen to crap music.

Yes you can , YT links you just copy and paste , it will be converted to media automatically.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, ubonjoe said:

It seems to be working for the quote and you did reply to this topic.

Yes working fine now thanks. Actually it was a slight miswording on my part. I could add to topics, but I couldn't quote and imbed a previous response in my answers. But as you can see. I can now. 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Carib said:

-Cannot delete notifications straight from the notification bell.

 

I had that problem on Chrome. Fixed it by tweaking my ScriptSafe extension.

Are you using Chrome? If so, try running it without any extensions, then work back

Edited by VBF
Addition
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, bluesofa said:

I too have lost my avatar logo at the moment.

Seems my avatar has also bitten the dust and if you don't find it for me I might have a bit of a meltdown 😭

Edited by Artisi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...