Jump to content
BANGKOK
Tech Doctor

User Site Issues 2019

Recommended Posts

On 1/19/2019 at 4:17 PM, Tech Doctor said:

what device are you using, i have added for tablets now.

 

TD

 

Chrome browser on Microsoft Surface Pro 2018, no special browser add-ons or anything aside from a font override.  Turning that off did not help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't get notified of pages 5/6.

 

Very difficult to use tvf, the bloomin' banner gets in the way.

 

Yours

 

Bored from Udon

 

😁

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, faraday said:

Very difficult to use tvf, the bloomin' banner gets in the way.

What banner.

If you mean the one for the migration being completed it does not come back if you sign in and close it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, attrayant said:

 

Chrome browser on Microsoft Surface Pro 2018, no special browser add-ons or anything aside from a font override.  Turning that off did not help.

A small screens size does affect it. Are you using full screen. The zoom settings on the browser also affects the font and other options when writing a post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, ubonjoe said:

A small screens size does affect it. Are you using full screen. The zoom settings on the browser also affects the font and other options when writing a post.

I use the surface pro, do you have zoom or the magnification settings changed?

 

TD

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, ubonjoe said:

What banner.

If you mean the one for the migration being completed it does not come back if you sign in and close it.

This one Joe.

 

 

 

Screenshot_20190121-080012.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, ubonjoe said:

A small screens size does affect it. Are you using full screen. The zoom settings on the browser also affects the font and other options when writing a post.

 

23 minutes ago, Tech Doctor said:

I use the surface pro, do you have zoom or the magnification settings changed?

 

I've tried all browser zoom settings from 80% to 200% and nothing changes with regard to the toolbar buttons.  Above 200%, things get squeezed and buttons start dropping off.  I am at 150% screen magnification (the setting that is recommended in the control pane), but even if I set it to 100% or 125%, there is no difference.  Indent does not appear no matter what zoom level or screen mag I set.

 

I am using a different PC today; a Surface Pro 3, but having the same issue.

 

 

 

Edited by attrayant

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Tech Doctor said:

I may have missed it but do you have some screenshots?

 

missing indent.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, attrayant said:

 

missing indent.PNG

I see all  the options in that screenshot. Not sure what you are missing.

What I can see is the same.

image.png.819daf173890aa69e0358fdacdd9ed08.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Tech Doctor said:

Now try please.

 

No difference:

 

1420818054_missingindent2.PNG.54023d5aeba0b81a4054e76e7fe7f8a2.PNG

 

6 minutes ago, ubonjoe said:

I see all  the options in that screenshot. Not sure what you are missing.

What I can see is the same.

 

There used to be indent left & right buttons, which I used often when quoting external material.

 

Now that I look more closely, I just noticed the superscript and subscript buttons are missing too!  I used those often in the climate change discussions to make a subscript 2 when I write "CO2".  Here's what they look like:

 

superscript.PNG.be0e7ccdbdc79d6b49dbe7e99bf518e7.PNG

 

Seems like you are missing the same things.  At least I know it's not just me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some topics I get notifications and some other topics I don't?

Edited by vogie

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Tech Doctor said:

Now try please.

 

Right indent has reappeared (I'm at home now, just for the record):

 

1336217993_reply2.PNG.46d22339600e5e54db607d0c1212a876.PNG

 

Left indent and subscript/superscript are still missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...