Jump to content
BANGKOK
Assurancetourix

problems on server ?

Recommended Posts

Since this morning the forum has been extremely slow;
the pages are not displayed entirely; I have to "reload" very often to finally have a whole page and active links.
Do you have a problem on your server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem. Especially it took a few seconds for a menu to come up after clicking the right mouse button.

To be fair I am not sure if the TV server is responsible for this.

Now, 15:53 is seems to work fine again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slow earlier today and white screen saying  server was too busy, reloaded and it cleared but still slow for a while 

 

Ok now though

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is more likely to be your local internet service/connection as I see no other reports and have not experienced any issues at all myself.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, CharlieH said:

It is more likely to be your local internet service/connection as I see no other reports and have not experienced any issues at all myself.

Not in todays case - server was very slow when I logged on this morning and have 200Mbps connection to Singapore currently (True seems to have upgraded speed).  Initial contact did not even get a reply and information it was too busy to respond.  This was an issue at about 0830 but was OK after that but expect without line to Singapore it may have been bad to others.  Normally I do not have server issues as using VPN in Singapore so most connections would be bad if my connection to Singapore was bad.  Expect after the mouse got his cheese things got better.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had that unable to connect come up again at 2058 not using VPN but with speedtest to Singapore ping 35 and speed 211Mbps/161Mbps so server is occasionally slow at delivering page today - it did in fact come up a second or two after the unable to connect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't do a speed test yesterday, but I did download a movie and an episode of an American series at the same speed as usual, that is to say very quickly.( for me )
I have a 3BB connection over 50/20 fiber theoretically.
test this morning and it gives 54/22;
The thaivisa pages open normally.
I think the server was very or too busy yesterday afternoon.

 

Thank you for all your replies .

 

171705040_Screenshot(57).png.cc88e241f4c9f1c4ef3b74134235ac87.png

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was definitely TV servers, since I had great speeds on TOT fiber, everywhere but here  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhaps the no plastic includes computers and we now running on top of the line Univac?

image.jpeg.6d80fce50eb64e1b50afe2f6e82ba8c7.jpeg

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, CharlieH said:

It is more likely to be your local internet service/connection as I see no other reports and have not experienced any issues at all myself.

Nothing wrong with my internet every other site  likes it

 

Look closer to home 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Like others I always have a problem with TVF. I'm on TOT 120MB and Fibre optic every site I go on comes up fast. Except TVF that was impossible to get yesterday. Just kept coming up problem with Site, or not working due to a long running script. No panic I just don't go on TV to much anymore. As others have said it has to be your set up.  

Edited by fredob43

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, fredob43 said:

Like others I always have a problem with TVF. I'm on TOT 120MB and Fibre optic every site I go on comes up fast. Except TVF that was impossible to get yesterday. Just kept coming up problem with Site, or not working due to a long running script. No panic I just don't go on TV to much anymore. As others have said it has to be your set up.  

After I put the above post in my server Blocked TVF saying the site has a problem. The Mods might be getting it ok but lots cant.

If you would kindly inform me when your site is back up and running correctly I might try again. Till that time I'm Off to look at other sites. And more interesting things.  

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, fredob43 said:

After I put the above post in my server Blocked TVF saying the site has a problem. The Mods might be getting it ok but lots cant.

If you would kindly inform me when your site is back up and running correctly I might try again. Till that time I'm Off to look at other sites. And more interesting things.  

Hoorah, Hoorah...........................:clap2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Backend server did not respond in time.
App server is too busy and cannot handle requests in time.

 

comments ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, transam said:

Hoorah, Hoorah...........................:clap2:

For me I don't give a dam if TVF went dead. But for some like you, who don't have a life other than the internet I feel sorry.

 

Might be time to get out some more, there is enjoyment in The LOS other than the internet. Just looking up bias Adverts and thinking you know all about things, before telling all their incorrect. When the boots on the other foot. 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...