Jump to content

Recommended Posts

Thanks for the new layout, it makes the forum easier to read; however, I miss the "?do=getNewComment" at the end of the links in the Topics box at the right hand side when reading a topic - as seen on the screen shot below.

 

Now, the link leads to the first page in the topic instead of leading to new comments. The link to new comments still works if I manually add "?do=getNewComment" at the end of the links; thus, it should be possible to get that function back.

 

forum.png.f3224f9e5b02a4e644de4bb40fb904c7.png

Link to post
Share on other sites

Since the upgrade I noticed that when I click on any thread it takes me to the first post instead of the first unread post in the thread. I fixed it by going into <settings> then <content view behaviour> and then click on <take me to comments I haven't read>.

 

677382251_Screenshot(206).png.45998ca7a27d54ecc50f9b37d29b1026.png 

Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Elad said:

I fixed it by going into <settings> then <content view behaviour> and then click on <take me to comments I haven't read>.

Thanks, that fix it on the sub-forum pages; however, it does not work for the links in the Topics box on the right hand side.

Link to post
Share on other sites
On 10/26/2020 at 10:39 AM, farang51 said:

Now it is working again in the Topics box. Thanks to whoever that fixed it 😀

And, now it is gone again. 😪

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...