Jump to content
BANGKOK
Sign in to follow this  
Tech Doctor

New Site Feedback

Recommended Posts

1 minute ago, billd766 said:

I have been trying to read my notifications and if I am lucky I can get 2 in before the site locks up again.

 

My latest try at midday on 28th November 2018 gave me this result.

 

Error 520 Ray ID: 480a4de07da349cd • 2018-11-28 05:06:16 UTC

Web server is returning an unknown error

 

What a surprise as I haven't seen that for a few days.

 

What IS going on, once again?

Same stuff here, and only with this forum....🤔

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to have cleared up but was total mess for awhile - waiting forever to get notification to load - when I went back 5 minutes later had loaded profile page for Scott.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had most of the above problems when accessing via Internet Explorer. Now access via Microsoft Edge and most problems seem to have disappeared. Worth a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Spidey said:

Had most of the above problems when accessing via Internet Explorer. Now access via Microsoft Edge and most problems seem to have disappeared. Worth a try.

I am using Google Chrome.

 

I used Firefox for years and I changed over earlier this year after the 3rd mess up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, billd766 said:

It seems to run in fits and starts.

 

Sometimes it runs well for 10 or 15 minutes and other times it can take 3 or 4 minutes to change a page.

 

I know if I was a sponsor on TVF I would be very unhappy.

 

I think that the Tech Doctor is doing a good job considering what he has to work with. As my Mum used to tell me, you can't make a silk purse from a pigs ear.

The only problem with that theory is that other sites running identical software, with a similar amount of traffic, appear far less glitchy.

 

Maybe TV need to press the reset button on the Tech Doctor.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

slow here 

all other sites ok! including streaming tv shows on Kodi so not my internet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not entirely sure if this is the correct place to mention this but @Tech Doctor perhaps you'd move it if it isn't please.

 

So when I try to Clear Notifications thus:

image.png.ec27b35a9a622f19b4cc459101ff4679.png

 

I get the following message:

 

Capture.JPG.febcf7c99cdc3a5a04ef2d1cf6462e68.JPG

 

I HAVE reported it via the Contact Us button.

FYI - Windows 10, Chrome with absolutely NO changes to my config since last week when the function worked perfectly.

 

If you need more info, feel free to PM me.

Edited by VBF
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/5/2018 at 9:31 AM, VBF said:

Not entirely sure if this is the correct place to mention this but @Tech Doctor perhaps you'd move it if it isn't please.

 

So when I try to Clear Notifications thus:

image.png.ec27b35a9a622f19b4cc459101ff4679.png

 

I get the following message:

 

Capture.JPG.febcf7c99cdc3a5a04ef2d1cf6462e68.JPG

 

I HAVE reported it via the Contact Us button.

FYI - Windows 10, Chrome with absolutely NO changes to my config since last week when the function worked perfectly.

 

If you need more info, feel free to PM me.

UPDATE (FYI)

 

"Clear Notifications" now works correctly

Edited by VBF
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Menus on an Android:

 

So, this is on a Samsung S3, but same glitch? as happens on a J1, Ace3 etc etc

 all using whatever the latest Chrome at the time...

 

Ok, I by default use a Link, directing my, lets say Homepage, as 

https://www.thaivisa.com/forum/discover/24/   for going straight to the latest 'View New Content'

 

 

however, right thru my session on TV, I always prefer to head back to that same View New Content 

 

so the journey thru the progressive Pulldown lists begins again...

 

the upper right (3 horizontal line) Icon;

which then goes the next 'page; the green bell,\ and PM; the Account...all the way down to the bottom entry, Support.

Of course< I want to Click on the Activity,

which will ideally then take me down tothe next level 'page', wher I then Click 'View New Content'

 

Well that is Ideal, when the Samsung Android page behaves itself?

 

In reality; instead of expecting to go to 'Activity'

what really happens is that the Screen in toto jumps vertically, and I end up instead Clicking on the 'Browse' or Support entrys!!

 It is a pity that the Pulldown Listing is sooo extensive, that the Android screen cann ot handle it and erratically tries to progressively show all of what';s available for Clicking on! 

 

Question?

Is there any way to the page style admin to consider swapping the positions of one or a few Entries?

For example (in my personal choice)

 - I see the Insurance/Travel/Property as a lower priority for repeated access to

 - The 'Tech' and the 'Support' could be placed next to each other

 -lastly, the 'More' (to me signifies something not high priority... a sort of after thought bottom of the barrel Entry. 

If it is not possible to do a Re-Order of positioning; is it possible instead to do that 'page' as a double column?  - in order to be able to fit everything on the one screen space, to eliminate the 'jumping?

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...